DE DIGITALE AMBASSADØRER

Få besøg af de de digitale ambassadører

De digitale ambassadører tager på besøg på efterskoler, i folkeskolens udskoling, på biblioteker, højskoler m.v., hvor de i en tretimers workshop giver deltagerne en dybere forståelse af, hvordan den digitale verden hænger sammen, hvordan man kan navigere i fakta og og fakes og finde vej til troværdig information.

Ambassadørerne er unge mellem 22-27 år.

De har alle gennemført et certificeringsforløb tilrettelagt af ph.d. og lektor Rikke Peters, UCL, og ph.d. og lektor Kit Stender Petersen, Professionshøjskolen Absalon. Både Rikke Peters og Kit Petersen er kendt for deres forskning i misinformation og desinformation, og Rikke Peters er blandt meget andet fagansvarlig for området på Danmarks nationalleksion lex.dk. Desuden er ambassadørerne blevet undervist i formidling af Cecilia Maria Pedersen, SDU.

Ambassadørerne ved altså, hvordan den digitale verdens mekanismer er skruet sammen, men eleverne er også eksperter – i deres egne digitale liv. Sammen tager de samtalen om videnssøgning og meget mere. Ambassadørernes workshop er baseret på det omfattende undervisningsmateriale, som du finder her på siden i Den digitale øvelsesbank.

Ret henvendelse om booking her:

Navn
Institution
Telefon